Selamlar hocalarım, mayıs ayı gibi imzada bulunan siteyi aktif hale getirdim alan adının yaşı 16 üzeri. Sağlık, Temizlik, Güzellik konularında pratik bilgi girişleri yapıyorum. Anahtar kelime konusunda hacmi düşük rekabeti minimumda olan kelimeleri seçerek makale oluşturuyorum. Google'ın yaptığı son güncellemede sağlık ile ilgili içeriklerin hastane ve doktorlara ait sitelerin üst sıralarda olduğunu görüyorum, öncesinde haber sitelerinden geçilmiyordu.
Şuanda 50+ içerik mevcut yılmadan güncel olarak içerik girmeye devam edeceğim fakat bir ümit var mı bilmiyorum. SEO açısında hemen hemen her ay düzenli backlink ve tanıtım yazısı alımı yaptım. Bu alımlar rastgele olmadı işini bilen kişilerce hizmet sağlandı. Özellikle SEO konusuna hakim kişilerden inceleme yaparak bana en azından bu düzende devam edilirse iş çıkarır mı çıkarmaz mı bilgisini verse sevinirim. Onun haricinden konuya hakim olmayan ve sadece şu paketi satalım, bu paket işinize yarayacak kesin diyecek arkadaşlardan yazmamasını rica ediyorum. Amacım sadece boşa zaman kaybı ve emek vermemek.
Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ediyorum.