Öncelikle Herkese Merhaba
İnternet sitemi farklı bir sunucuya taşıdıktan sonra internet sitemdeki bazı görseller büyüdü ve elementor eklentisi ile oluşturmuş olduğum bir çok sayfada bulunan image carouseller ilk başta çalışıyordu ama şimdi sitemde çalışmıyor şöylede bir gariplik var Google cromeda gezinirken kendi bireysel google hesabımın oturumu açıkken siteye girdiğimde image carouseller çalışıyor ancak başka bir google hesabı seçerek ilerlediğimde çalışmıyor telefonumun interneti mobil veride iken çalışıyor wiffi de iken çalışmıyor .google ön beleğini geçmişi komple temizledim ama durum aynı wordpress eklentilerinden lite speed cache eklentisi ile de site ön beleğini temizliyorum ama bir değişiklik olmuyor. ek olarak bu sitemin Türkçe versiyonunu .com.tr uzantılısını oluştururken bu sorun olan sitemin dosyalarını kopyalayarak oluşturdum ancak o sitede herhangi bir sorun yok gayet her şey çalışıyor resimlerde doğru boyut da. wordpress ve elementor düzenleyicileri açıkkende butonlar gayet normal çalışıyor ve resimler doğru boyutda gözüküyor . Bu sorunu Nasıl Çözebilirim değerli Yorumlarınızı bekliyorum...