alp1978 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3d olsa da iade alırsınız. Buraya yazdıklarımızı kafamıza göre yazmıyoruz, yaşadığımız başımızdan geçenleri size örnek olması için belirtiyoruz.

Siz durumunuza uygun olanı seçip kullanabilirsiniz.

Örnek vereyim mesela geçen sene bir otelden öncesinde telefonda görüşme yaparak rezervasyon yaptım 3d ile, ertesi gün aklımda kalan bir kaç şeyi sormak için tekrar aradım cevap vermiyor, muhattap olmuyor, meşgulüz size döneceğiz vs dediler. 1-2 gün dönmediler işlemi iptal ettirdim bankadan, otel hemen dönüş yaptı kusura bakmayın yoğunduk vs. ben o sırada başka bir otelden yeni rezervasyonu yapmıştım. Ücrette yaklaşık 100k civarında idi. Para kartıma iade oldu. Hiç bir sorunda çıkmadı.

Bu arada kartınız iptal edilir, yeni kart çıkartılır fiziki olarak teslim edilene kadar online olarak kullanabilirsiniz ( İş Bankası )
Sizin yaşadığınız durum ile konu sahibinin yaşadığı durum aynı değil.

Siz muhattap bulamamışsınız, ayrıca işlem miktarı yüksek olması hasebiyle banka zaten provizyonda bekletmiştir ödemeyi, o sayede iade almışsınızdır.

Uçak bilet satışlarındaki politika ve kurallar ile sizin işleminiz aynı değil.

Ayrıca yazdığınız işlemlerin beyan edilerek ücretin geri iade alınmaya çalışılması yasal bir yol değildir.