Kendimize ait bir dijital platformumuz var hocam yeni kurduk. Forumda konusu açtım arkadaşlar biraz netflix clonesi diye dalga geçtiler ama şuan ara yüz çalışmaları başladı, +150 içerik önümüzdeki ay eklenecek. Beta aşaması gibi duyurmak istemiştim forumda ama bayağı dalga konusu oldu platform. Hazır script alma sebebim alt yapıyı sıfırdan yaptırmakla uğraşmak istemedim. Zaten hali hazırda netflix benzeri bir alt yapıyı alarak onun üzerinde çalışmak istedim. Öyle oldu diyebilirim. Belki o yazılımı bu forumdan birine yaptırsam xxx.xxx tutarında para istiyecekken ben daha az bir paraya hazır scripti alıp bu kadar para bile ödemeden arayüz kısmını halletim. Ben web tasarımcı değilim bu işlerden hiç anlamam ama ortada daha uygun fiyata bu işi halledecekken gidip kimseye benzer bir sistem için xxx.xxx tutarlarında para bayılmak istemedim. Hazır bir yazılım üstüne xx.xxx tutarında arayüz geliştirerek neredeyse 4/1 fiyatını işi çıkarmış olacağım.
Ayrıca Puhutv'nin bahsettiğiniz fiyatlara satılacağını sanmıyorum. İçerisindeki dizilerin telif hakkı parası bile 10 katıdır.
Ben olsam o kanalı almazdım o zaman
Puhutv demem deki amaç bir ara satılacak denilmişti ve 20 milyona yakın data ve içerikler var güzel kordine ile parayı toplanabilir ve o kitle başka işlerinizde hizmet satabilirdiniz
ama o kanalı almazdım
sektör zor artık TV izleyen az kesim kaldı Youtube bile TV sektörüne darbe vurdu twitter öyle artık
Şarkılar bile 2:37 saniyelerde bitiyor
takdir sizin