İşyerindeki arkadaş namaza çıkarken her zaman telefonunu bana emanet eder, namazdan önce telefonda video izliyordu ve bir bildirim geldi. Xiaomi Hizmet Politikalarımızı güncelledik vs. tarzında bir bildirim, onay kutucuğuna basıp onay verdi. Namaza çıktı aşağı yukarı 10 dk sonra ufak bir yanık kokusu almaya başladım ama tabi ki aklımda telefon yok. Yazıcıdan veya bilgisayardan gelmiştir diye düşündüm. Telefon bana 2-3 metre uzakta duruyordu. Arkadaş namazdan gelince telefonunu eline aldı ve çok ısınmış olduğunu söyledi. Parmak izine bastı ve telefon dondu, hiçbir işlem yapamadı. Yaklaşık 1 dk sonra telefondan dumanlar çıkmaya başladı ama hala telefon çalışıyordu, ekranda görüntü vardı. Telefonun görüntüsü gittikten sonra bir köşesinden yanmaya başladı. Aklıma 1.5 Litrelik su şişesini kesmek geldi, kesip telefonu içine attık. Söndükten sonra baktık ki sim kart dahil full telefon yanmıştı. Telefon Xiaomi 12T PRO
1-2 saat sonra benim Note 13 Pro 5G'ya da benzer tarzda bir bildirim geldi, bende onayladım. Telefon dondu tabi ki korktum aynısı olacak diye ama telefon bir anda kapandı, tekrar açtım ama çok uzun sürdü açılması, henüz bir sorun yok.