Şu mantık yola çikıyor, en iyi antivirus sensin. Sonra program. Program dilegi kadar iyi olsun. Sen isin farkinda degilsen programin yapacagi pek birsey yok. Yani işin özeti, talebiniz mantıklı ancak uyarlaması imkansız
Hocam adam bana ehliyete kadar fotoğraf attı, üstüne r10 profilini video olarak çekti gönderdi.
Sonuç ne mi? Hesap çalınmış, çalınan hesap sahibinden istemiş bu videoları da bize atmak için.
Yani şimdi dolandırıcıda taktik bitmez. Bunun en güzel yolu ya ticari kategorilerin tamamen üyeler ile sınırlandırılmasıdır, ya da ticari işlemler için kimlik onayı + 2 faktörlü doğrulama zorunlu tutulmalıdır.
Ben burda bir ay boyunca didiniyorum emek veriyorum 3-5 kuruş para kazanacağım diye. İster istemez aldığımız işe de heveslenip yapıyoruz, sonunda ya paramız ya emeğimiz gidiyor.
Zaten rica minnet hizmet veriyoruz çoğu kişiye. Adam alt taban 750 olmasına rağmen logo fiyatının 200 e yaptırmaya çalışıyor. Bu tiplerle uğraşıyoruz. Bizde bulduğumuz işe yapışıyoruz açıkcası.
Böyle de olunca mağduriyetler ister istemez çoğalıyor. Bilmiyorum yani, 3 günde 6 dolandırıcıya denk geldim. Aşırı derecede çoğaldıklarını düşünüyorum.