Merhaba;

bu aralar forumda bu tip insanlar aşırı derece çoğaldı, üye olmasa bile bu tip eylemler göstermeye kalkışılıyor.
Buna istinaden biz kendi aramızda bu tip insanları belirli şekilde bir konu açarak en azından diğer arkadaşlara fayda sağlayabileceğimizi düşünüyorum.

Örneğin *********** ve ya sahtekarlık içeren bir whatsapp numarasını +90 5** *** 55 55 şeklinde konumuza girerek güncel numaranın forum da ki diğer üyeleri dolandırmasını engellemeyi amaçlıyorum.
Bu tip konularda dikkat edilmesi gereken bazı noktalar ve konular olabileceğini düşünüyorum. Örn kötüye kullanımı önlemek için ne yapmalıyız?
Yani birisi *********** değil ve *********** diye iletildi, bende konuya ekledim diyelim böyle bir şeyin önüne geçmek için ne yapabiliriz?

Ya da forum yönetimi ticari konuları sadece üye olanların görebileceği + yorum yapabileceği bir yer haline getirmesini talep edebiliriz.
Aksi durumda o kadar çoğaldılar ki önüne geçemiyoruz. 1 Ayda sırf bu yüzden zarar 30 bini geçti.

Yönetimden belirli taleplerimiz oldu lakin yapılamıyacağı söylendi, benim önerim de kendi çapımızda böyle bir şey oluşturmak.
Tabi modlar, yönetim bu konuya ne der bilemiycem ama bir yolunu artık bulmalıyız. Mağdur olmaktan sıkıldık.