Hocam bu paralara alacağınız motosikletler maalesef illa ki bir yerden başınızı ağrıtacaktır.
Yaklaşık 15 yıldır motosiklet sürücüsüyüm. Elimden onlarca marka model geçti. Çoğunluğu çin menşei
Motosikletse HONDA veya YAMAHA. Diğerleri maalesef elbet bir yerden problem çıkartıyor.
Marka vermeyeceğim, Sıfır model çin menşeili scooter aldım 125cc. 46.000TL ödedim. Bütçem buna yetti dedim aldım. Almaz olaydım.
120.Km'de sıfır motosiklet yolda bırakır mı??? Beni bıraktı hemde çok ters bir yerde.
Kilometrelerce sürükledim eve getirdim. Bu işlerden biraz anladığım için ve çin menşeili garanti hiç bir işe yaramadığından kendim söktüm.
Adamlar o kadar kötü montaj ve o kadar adi bir malzeme kullanmışlar ki, Flaşör devresini koruyan kapak YOLDA DÜŞMÜŞ. Devre şase'ye değmiş ve sigorta atmış.
Bu anlattığım olay 120.km'de oluyor daha rodajı bitmedi. Daha bir kaç problem yaşadım en sonunda çok uygun bir fiyata sattım.
Şimdi motorsuz çok zorlanıyorum fakat biraz daha birikim yapıp honda'nın yeni çıkan scooter modelini alacağım.