Önce konuyu netleştirelim. Instagram'ın sahibi İsrail ile resmi yada gayriresmi hiç farketmez gönül bağı olan Musevi asıllı bir Amerikan vatandaşı, net bilgi olarak iddia edemesemde muhtemelen büyük hissedarları da aynı konumda kişiler. Buna itirazı olan yoktur sanırım.

oruyu aslında şu şekilde soralım o halde. Aslen bir Türk ama Amerikan vatandaşı olduğunuzu varsayalım. Ve Instagram sizin. pkk yada dhkpc terör örgütü liderlerinden birini Türkiye bir suiakast ile öldürdü diyelim. Devletimize ve milletimize aleni savaş açmış öldürülen terörist lidere methiyeler dizilmesine siz izin verir miydiniz?

Şahsen ben olsam resmi vatandaşı dahi olmasamda gönül bağı ile bağlı olduğum devletime ve milletime savaş açmış pkk'lı yada dhkpc'li öldürülen terörist lideri övmelerine engel olduğum için beni yasaklayan ülkenin değil 60 milyon 660 milyon kullanıcısı bile olsa"hadi oradan, açmazsan açma" der taviz vermezdim.. para mı? Kazanç kaybı mı? Zaten adam otursa banknot banknot ömrünün sonuna kadar parasını saymaya kalksa saymayı bitiremez.. Paradan önemli değerler var bu dünyada .