Ne güzel yolunu bulmuşlar. Bu arada belirtiğiniz şahıs ya da şahısları tanımam etmem. Videolarını görmedim görmek de istemem. Amacım suçu ve suçluyu övmek değil sadece demokratik bir ülkede düşüncelerimi dile getirmek. Bu ülkede o.çocuklarına o.çocuğu deseniz, Manukyan ailesi "bizim 3 nesil boyunca çalışan o.larımızın hiç birinin çocuğu o.çocuğu değil" deyip 50 avukatla dava açarlar. Evinize icra gelir, maaşınızdan tazminatı keserler. Fakat öyle yapacağınıza doğrudan o şahısların kafasına yüksek hızlı metal parçacıklar (genellikle bakır veya bakır alaşımı ile kaplı ucu sivri kurşun metalinden oluşan silindirik parçacıkları elde taşınan özel bir düzenekle barut itimi ile yüksek hızla) gönderirseniz birkaç yıl yatar çıkarsınız. Zaten memlekette 5-10 yılda bir af çıkıyor, katili, tecavüzcüsü, teröristi serbest kalıyor. Bir kere bir mahkemede şahit olmuştum. Suçlu olan sanık duruşmaya gelmedi. Avukatı olacak şahıs da 2 kere mazeret dilekçesi verip duruşmalara gelmedi. Ben ise 3 kere sap gibi duruşmaya gittim. Yola harcadığım yakıt, otopark ücreti cabası. 4.de gitmedim. Hakim efendi hazretleri sağolsun "zorla getirilmesine" diye yazı çıkarmış. Sanık duruşmaya çıkmıyor avukatı çıkıyor, hatta avukatı mazeret dilekçesi verip 2 kere gelmiyor ama şahit zorla getiriliyor. Lanet olsun böyle hukuk sistemine.