"Ücretsiz Cloudflare'nin projelere zarar verdiğini düşünüyorum. (Çünkü aynı DNS'de birçok kara liste olan site ile beraber olabiliyorsunuz.)"
böyle düşünürseniz paylaşımlı hostinglerin hepsinde aynı risk var. Bunun elbette etkisi var, kendinize özel ip olması her zaman çok büyük bir artıdır seo için.
cf ile ilgili işin başka bir boyutu var, herhangi bir güvenlik sorunu yoksa tr sitelerde cf kullanılmasını mantıklı bulmuyorum, kullanacaksanız da mutllaka çok iyi optimize etmeniz lazım. free cf kurulumlarında, tr trafik kitleli sitelerin performansı ister istemez düşüyor,
çok kötü kurulumlara denk geldim zamanında, adam aynı şeyleri hem wordpress eklenti hem cf ile yapmış mesela, bir sürü çakışma var, defalarca yönlendirmeye giren siteler vardı vsvs. yani cfyi amatörce kurdugunuz zamna faydadan çok zararı olabilir.
bir de millet cdn de cdn diye tutturmuş. adamın tr harici trafiği yok, ciddi bir dosya yükü yok, çok gereksiz bir şekilde cdn kurulumu yapanlar var. herkes ezbere iş yapıyor, cnd nedir, hangi sitelerde faydalıyken hangi sitelerde gereksizdir bunları muhakeme etmek gerekiyor