bu mesaj iftiraya cevap Dikkatli okursanız cevap amaçlı paylaşım olması için paylaşalım dedim.
Hintlileri aşağılayan arkadaşlar Google Tamamen Hintli ,Kullandığınız Kredi kartlarını Hintli Vs.
Mesajı siliyorum zira gerek kalmadı. Batılı düşmanlarımız çok sert cevap verdi ve olay ellerinde patladı 1 2 günde
Artık herkes rahatça Suriyeli, Arap vs. diye hakaret ederek ve dujjj için 100 Dolar çok Yüksek bizde dolar diyerek pazarlık ederek Milliyetçilik nutukları atmaya devam edebilir. Burası için değil ama Türk ve Türkiyeli çok net ayrıldı
hocam 3 defa okudum ben inanın yine bir şey anlamadım bana mı laf attınız, başkalarına mı attınız, yoksa kimseye atmadınız mı gerçekten anlamadım.
Hintlileri kim aşağıladı, batuılı düşmanlar kim, suriyeli araplar ne alaka, konu abd dolarıyla esc çağırmaya ne zaman geldi? valla belki Hintli mevzusunu bilmediğimdendir ama gerçekten anlamadım.
Sadece analdıgım kısma cevap vereyim, Hintlileri gözünüzde çok büyütmeyin. Pek çok defa profesyonel iş imkanım oldu, yaşadıgım yerde de bir sürü hintli var, çok iyi olduklarından değil, fiyat / performans olarak mantıklı olduklarından biryerlere geliyorlar. Evet o cografyadan dünyaya böylesine yayılmak bir başarıdır, ama bu başarıyı büyütürseniz suriyelilere de başarılı dememiz lazım, onlar da öyle ya da böyle şuan heryerdeler =) Avrupada çok ciddi ticari faaliyetler yürüten suriyeliler var.
Yani Hintliler için yükselenler var okey, kafası gerçekten zehir olanlar, mühendislik, bilim, ticari anlamda çok iyi yerlere gelmiş insanlar var, fakat bu örnekler her millette var, bizde çok daha fazla var. Sanki tüm dijital dünyaya adamlar sahipmiş herşeyi onlar yapmış gibi lanse etmişsiniz. Hintliler bu işlerim mühendisleri değil, işçileridir, ustalarıdır. Verdiğiniz uçuk örnekler de bozuk saatin günde 2 defa dogruyu göstermesi gibi nadirdir, Hintliler ile çalışma, hatta yaşama imkanınız olursa o zaman anlarsınız dediğimi. Bizden çok daha hin kafalı, hep kolaya kaçan ve kalitesize hizmet eğiliminde olan, bencil davranan ve pek çok defa işi düzgün ve tam bitirmeye yatkın olmayan insanlardır. Arkamızda hint lokali var, ada bir kaç polisi getirtecek seviyede kavga çıkar.
Daha dün bir hintli kurye, sırf sigara molası vermek için başka siparişler de var isim yazılmamış ayırt edemiyorum diye yukarı çıkarmadı beni aşağı indirdi. Hem isim yazılıydı, hem de başka siparişi yoktu. Bunu sorunce bir fırt daha çekip kem küm etti, aradım şikayet ettim tabi. Ve her gün bunun gibi pek çok duurm yaşıyorum. Yani hintliler şöyle de böyle diye güzellemeye gerek yok. Konuyu bilmiyorum ama, öyle övülüp imrenilecek bir millet değiller, bu verdiğim örnekler Avrupa'dan, kendi ülkelerinde nasıl bir ortam vardır Allah bilir