vermek istediğim mesaj da bu hocam.
allah vergisi bir dilimiz var yanında ekstra olarak beyin de vermiş,düşünebiliyor, konuşabiliyoruz.
varsa bir tepkin, bunu konuşarak verebilirsin.
işte genç adam bunu düşünemez. kanı hızlı akar. hatasını daha sonra iş işden geçince anlıyor. senin şuan 20 yaşındaki düşüncelerin ile şuanki düşüncelerin çork farklıdır..
bundan 3 4 ay önce Ablamın kocası ile telefonda tartıştık adama ana bacı azıma ne geldiyse sövdüm. çünkü adam yıllardır telefon açıyor ugraşıyor azımı hiç açmadım ve sonunda patladım. bu adam çocukken bahce sulaması yüzünden 3 kişiyi vurmuş yıllarca hapis yatmış şizofren birisi Ablamında Kocası Allah Ablama sabır versin.
Neyse Bu adam aradan ,aradan 1 ay geçiyor Bu kendini kurmuş benim evin sagında solunda geziniyor boyu 160 falan adamın benimde 180. neyse şu küfürü yüzüme etsene dedi yüzünede ettim bıcagı cıkarttı adamın bugazından tek elimle tuttum bıcagı sallıyor ama kolu karnıma erişmiyor 2 kere patlalttım bıcak falan elinden düştü yani şunu diyecegim kollarım uzun olmasa o bıcagı sokmuştu neyse önüme kattım kovaladım memleketten gitti. elimde kamera kayıtları mevcut. abla dedim ben bunu karakola vericem ben bununla ugraşamam çolugum cocugum var. kendimden korkmuyorum çocuklara zarar verir neyse basdı gitti ist ye ha yarın gelir evin önüne pusu kurar gene bişeyler yapabilir. Bir küfür yüzündne şuan afedersiniz G... dinleyerek saga sola gidiyorum aklım bu herifde şuan.