mehmetsc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle başarılar diliyorum. Benim de kendi sosyal paylaşım sitem var. Sıfırdan kendim kodladım seneler sürdü ve malesef üye çekme konusunu beceremedim çünkü tek kuruş bütçem yoktu. Mobil uygulama konusunda da bilgim olmadığı için yapamadım ve öyle kaldı şimdilik. Niş bir sektöre çevirmeyi düşünüyorum ama kategori bulamadım bir türlü.

Sakıncası yoksa sizin bütçe tahmini ne kadar? Mobil uygulama yapacak mısınız? Hazır sistemleri mi geliştireceksiniz yoksa sıfırdan kendiniz mi kodlayacaksınız? Yerli olarak Yaani ve Touch gibi öncüler var şuan, kimse kullanmıyor ve çok kullanışsız durumdalar ama yaani'yi Ttelekom firması yönetiyor. Bunlara rakip olabilecek misiniz?
aslında tarayıcı fikri de vardı tabikide aklımda bizim yapacağımız sistemde fiyatları daha makul tutup aynı özelliklerin yanı sıra ek özellikler de getirmek tabiki Google ile belki 10 yıl boyunca mücadele edemeyiz belki ama ondan sonra bazı firmalar ile sponsorluk ile ilerleyebilir iz ayrıca kendi yerli ve milli firmalarımız ile değil yabancı firmalar ile yarışa girmeyi hedefliyoruz
Bütçe konusu ise reklam lar için ortalama 1- 10 milyon tl arasında başlangıç olarak düşünüyorum yazılımcı arkadaşlar ekip bizden oldukları için sorun olmayacak çünkü zaten onlar aylık ücretli çalışanlar ayrıca win macOS ios ve Android tabikide diğer platformlar için de çıkartacağız tamamen 0 dan kodlanacak maalesef Türk halkımızda şöyle bir sorun var yerli ve milli olanı kullanmak yerine verilerini başkalarına satmayı kabul ediyor lar

Sormak istediğiniz başka bir şey varsa cevaplayabilirim
Karanfil32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben daha çnce sosyal öedya palformu açtım hala daha uygulamam var siber life diye play storeden bakabilirsiniz ekibinşzde bende yer almak isterim
Maalesef hocam zaten yazılım firması da kendi hala oğluma ait o yüzden güvenerek beraber yapacağız