serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Ben anlamış olayım ama sizde beni anlamış olun.
Bırakın saygınlığı, değeri sipariş üzerine değil biz hak ettiğini düşündüklerimize verelim.

Belki çok değerli belki değersiz bir insansınız tıpkı benim ya da başkası gibi.
Bize imkan verin değerlendirmeyi biz yapalım.
Yazdığım şey ilk mesajdan bu mesaja kadar budur.
Memnun oldum hocam bu arada sizi tanıdığıma.

Son sözlerimi söyleyip konuyu kilitliyorum. Özetle anlatmak istediğim şey şu;

SS atana kadar herkes yanlış anladı beni zaten. Ben yaptığım şeyleri sayıp saygı bekleyen birisi değilim.
Nasıl ben birine koşulsuz bir şekilde kim olduğunu bilmeden saygı gösteriyorsam karşımdaki insanda aynı şeyi yapsın yeter.
Sen kimsin ? Adam ol önce. gibi sözleri duyunca sinir uçlarıma dokunuyor.
Ben kimim açık açık anlattım burda çok merak edip saygısızlık yapan olursa da konunun linkini atarım kim olduğumu öğrenir.

İlk mesajda da dediğim gibi kimseden yaşla, işle ilgili saygı beklemiyorum. Kimsenin hiçbir özelini de merak etmiyorum. Ben açık açık anlattım kendimi.
Benden saygısızlık gören olursa da 1000 katıyla karşılık versin sıkıntı yok. Ama bu konunun içinde bile, konu içeriğini bilmeden atıp tutanlar oldu.
Karşındaki insanı yargılamadan hakaret etmeden önce ne yollardan geçtiğini bil yeter. Sanki 200.000 kişiye yargı dağıtıyormuşum algısını yapanları da şiddetle kınıyorum.
Gördüğüm saygısızlık karşılığında kendimi anlatmak istedim sadece. Olayı içselleştirip acaba herkese mi söylüyor gibi düşünmenize gerek yok. Sadece bana değil, gün içerisinde başka arkadaşlara da aynı tavırları sergileyen kişiler olduğunu görüyorum. Konu tamamen onlara hitaben ama çoğu kişi konuyu bile okumadan yorum yapmış sanırım.