Konuya "Hoş geldiniz" yazayım diye girdim.
Ama çok kalıcı değilsiniz bence. Tüm cevapları okudum insanlar size tane tane anlatmışlar anlamamakta ısrarcısınız bir de savunmanız çok komik

"size demedim siz alınmayın" ne fark ediyor? Üslubunuz yanlış yani bu üslupla saygı görmeye değer biri değilsiniz maalesef, isterseniz kusura bakın kimse size saygı duymak ya da göstermek zorunda değil forum içerisinde forum kuralları dahilinde üslubunuza dikkat ettiğiniz sürece size de aynı üslupla davranırlar.
15 yaş küçüğünüz olarak beni de "sivilceli bir ergen" olarak görmezseniz naçizane fikrim; Bu üslupla hiçbir yerde saygı göremezsiniz.
Yaşınız, Konumunuz ne olursa olsun (ki konumunuz öyle düşündüğünüz gibi üst düzey bir konum değil çevreniz çok düşük galiba) laflarınız değil yaptıklarınız saygı kazandırır.
İyi geceler
Bak sona kadar okudum mesela. "Yaşınız, Konumunuz ne olursa olsun (ki konumunuz öyle düşündüğünüz gibi üst düzey bir konum değil çevreniz çok düşük galiba) " burda ne olduğunu belli ediyosun kardeşim sen. Senin gibiler böyle yaklaştığı için zaten açıldı bu konu. Kalıcı mıyım değil miyim ona karar vericek kişiler de belli zaten.