Mesela bahsettiğim konulardan biri de bu bırakın
@serterefendi; ile konuşalım bu konuyu ki zaten konuşuyoruz. Sen kimsin mesela diyesim geliyo kardeşim böyle konularda benimde sonra tatsızlaşıyor ortam. Serter Beyle 20 yıldır arkadaş olabilirsin ama ben şuanda tanışıyorum onunla ve çokta iyi anlıyorum onu. Onunda beni anladığını düşünüyorum. Gelip buraya niye kıvılcım atıyorsun mesela ?
Hocam tekrar ediyorum bırakın üstüne alınanlar alınsın. Özelden bana sen kimsin vs vs yazan gençler olmasa ben böyle bu konuyu 15 gündür açmadım şimdi niye açayım. Özelden veya burdan saygısızlık yaptın, benim konumu baltaladın vs vs diyen birisi var mı acaba ? Ama bana çok denk geliyo ve bu durum beni rahatsız ediyor. Beni zamanla kimse tanımasın. 10 yıl geçese de sokaktaki bi adamla nasıl mesafeni koruyorsan öyle davran bana yeter. Bunu yapmayanlar var. Hiç mi denk gelmediniz gerçekten ?
Bende tamda bundan bahsediyorum.
200 bin üyeli forumda herkese açık bir konu açıp da, herkese açık bir yanıt verip de "sen kimsin" deme hakkına maalesef sahip değilsin.
85 milyonun olduğu bir ülkede sokakta insanlara kıl olup, sonra da taksim meydanında tramvayın üstüne çıkıp "benim yaşım bu, benim mesleğim bu, kimin yanından geçtiğine dikkat edin" demek ile, bu forumda açtığın konu hemen hemen aynı manaya geliyor ve aynı tepkileri alacaksın.
@serterefendi; ile dediğin gibi 20 yıllık muhabbetim yok, ama son 1 yıldır gördüğüm konuları, mesajları saygınlığımı kazanmaya yetti. Saygı, kin, nefret veya sevgi ile bu şekilde kazanılır, sadece forumda değil her yerde geçerli bu. Maalesef ben buyum diyerek kazanamazsın, yaptığın illegal işleri anlatarak hiç kazanamazsın.
Nasıl Türkiye Cumhuriyeti'nin kanunları var ise, bu forumun da kuralları var. Polemiğe girmek istemiyorsan, saygısızlık görüyorsan basarsın report tuşuna olur biter.
Yeterince anlaşıldığımı düşünüyorum, gecen güzel olsun.