@serterefendi; Hocam ile yıllardır konularda yazışır muhabbet ederiz, belki bu adam Dünya çapında dev bir firmanın seo'su. Sen tanımadan etmeden bu üslupla konuşuyorsun belki de?
80 yaşında da olsan, Microsoft kurucusu da olsan bu forumdaki 200 bin üyeden herhangi bir üyesin.
Forumun kurucusu Coşkun Çetin Bey'in tahmin edemeyeceğiniz kadar derin bağlantısı var, sizin gibi bir üslupla konuşmayı bırak adamın bir kere bağlantılarından bile en ufak bahsettiğini duymadım. Forumun kurucusu olarak bir ego kazanıp insanlara üstten konuştuğunu bile görmedim.
Belki de sen kızın yaşındaki insanlara takılacak olgunluktasındır, kendini başka bir gözden de yorumlamanı şiddetle tavsiye ederim.
Mesela bahsettiğim konulardan biri de bu bırakın
@serterefendi; ile konuşalım bu konuyu ki zaten konuşuyoruz. Sen kimsin mesela diyesim geliyo kardeşim böyle konularda benimde sonra tatsızlaşıyor ortam. Serter Beyle 20 yıldır arkadaş olabilirsin ama ben şuanda tanışıyorum onunla ve çokta iyi anlıyorum onu. Onunda beni anladığını düşünüyorum. Gelip buraya niye kıvılcım atıyorsun mesela ?
Selam olsun,
Uzlaşacak bir durum yok.
Size sadece "ben buyum. Çocuk sayım bu, şuranın sahibiyim dikkatli olun" mealinde bir girizgahla insanların size nasıl davranacaklarını belirleyemezsiniz diyorum.
Yani bir müsaade edin sizin konulara cevaplarınızı görelim, yaklaşım ve üslubunuzu görelim zaten hak ediyorsanız gerekli saygı ve değeri gösteririz.
Hiç tanımadığımız, bilmediğimiz birine "ben buyum" dediği için ha sen o musun tamam o zaman dememizi istemeyin diye yazıyorum.
İnsanların kime nasıl yaklaşacağını elbette saygı sınırlarını aşmamak kaydıyla zapturapt altına almayın kafi.
Anlaşmış oluruz.
Hocam tekrar ediyorum bırakın üstüne alınanlar alınsın. Özelden bana sen kimsin vs vs yazan gençler olmasa ben böyle bu konuyu 15 gündür açmadım şimdi niye açayım. Özelden veya burdan saygısızlık yaptın, benim konumu baltaladın vs vs diyen birisi var mı acaba ? Ama bana çok denk geliyo ve bu durum beni rahatsız ediyor. Beni zamanla kimse tanımasın. 10 yıl geçese de sokaktaki bi adamla nasıl mesafeni koruyorsan öyle davran bana yeter. Bunu yapmayanlar var. Hiç mi denk gelmediniz gerçekten ?