GoogleShop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte demek istediğimde bu aslında beni tanımadan benle konuşmana üslubuna dikkat etmen lazım. Aynı şeyden bahsediyoruz aslında ama siz üstünüze alınmışsınız nedense. Herkese değil bu lafım diye belirttim zaten. Anlayanların zaten konuya atlayacağını biliyordum.

Hocam konunun sizle hiçbir alakası yok. Yanlışa yanlış diyin bugün forumda 3 4 kişiyle yaşadığımız bir polemik yüzünden açtım konuyu. Açın bakın tüm mesajlarıma yazdıklarıma yaşımla ilgili tek bir şeye rastlamasınız sevmem de öyle şeyleri ama 20 yaşındaki kızım yaşındaki bi çocuğunda dikkat etmesini isterim konuşmalarına. Herkes için geçerli bu

Selam olsun,

İşte öyle bir dikkatli olup olmama kararını siz değil ben veririm. Sizin öncelikle karşınızdaki insanların tarz ve üsluplarını yönetemeyeceğinizi anlamanız lazım.
Çok itici ve zoraki bir üslup istiyor olmanız hoş değil. Bu şekilde bunu sağlayamazsınız.
Burada yaptıklarınızla zaten hak ediyorsanız gerekli özen gösterilir peşinen ben buyum dikkat edin dediğinizde ciddiye alınacak bir taraf kalmaz.

Atlama zıplama gibi basit kelimelere girmemenizi tavsiye ederim zira sıçrama tahtasında çok enkaz olduğunu görebilecek yaştasınız.
Lüzum var mı böyle kelimelere?