serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Yazacaklarımı kişisel algılayınız.
Bir insanın kendisine takınacak tavrı yönetme niyetiyle çocuk yaşlarından, varlığından ya da etiketlerinden bahsetmesi çok doğru bir strateji değildir.
Saygınlık ya da insanların davranış tarzlarını kişiliğinizle kazanabilirsiniz, sahibi olduğunuz kaçak yayın platformu ya da çocuk sayınız size saygınlık kazandırmayacaktır.
Ayrıca bu tip bir "ben buyum, ona göre konuşun" tarzı gördüğünüz ve göreceğiniz gibi olumlu sonuçlar doğurmayacaktır.
Sizin ya da benim servetimin insanların yaklaşımını belirlemez, kişiliğimiz ve düşüncelerimiz o saygınlığı sağlar.

Size sert ve negatif eleştiri gibi gelebilir lakin sıfır art niyetle bu hatayı yapmamanız için yazıyorum.
İşte demek istediğimde bu aslında beni tanımadan benle konuşmana üslubuna dikkat etmen lazım. Aynı şeyden bahsediyoruz aslında ama siz üstünüze alınmışsınız nedense. Herkese değil bu lafım diye belirttim zaten. Anlayanların zaten konuya atlayacağını biliyordum.

Haz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoş geldiniz demeye gelmiştim, içeriği okuyunca vazgeçtim:

Belli ki yaş devreciliği var sizde. Burası öyle bir platform değil. Hoş geldiniz yazıp gülücük koyup geçebilirdim; öyle kıl-tüy bir tip değilim ama bu üslup yanlış. Ben de yanlışa yanlış derim.
Hocam konunun sizle hiçbir alakası yok. Yanlışa yanlış diyin bugün forumda 3 4 kişiyle yaşadığımız bir polemik yüzünden açtım konuyu. Açın bakın tüm mesajlarıma yazdıklarıma yaşımla ilgili tek bir şeye rastlamasınız sevmem de öyle şeyleri ama 20 yaşındaki kızım yaşındaki bi çocuğunda dikkat etmesini isterim konuşmalarına. Herkes için geçerli bu