Herkese Merhaba Arkadaşlar,
Adım Murat 1979 Doğumluyum. Burada biraz kendimden bahsetmek istedim.
20 Yıl önce belki bir çoğunuz daha kundakta bebek olduğunuz zamanlar vbulletin forumları açıp sohbet geyik yapıp sonra o siteleri satıyorduk.
Biraz şanslıyım EYT'den emekli oldum erken yaşta başladım çalışmaya. Şimdi aktif olarak Türkiye'nin en prestijli güvenlik firmasında bölge müdürlüğü yapıyorum.
Buradaki işleri hobi amaçlı yapıyorum ve yardımcı olduğum kişilerden de para talep etmiyorum. Ekstra olarak bir oyun firmasının ortağı ve 55 ülkeye hizmet veren kaçak yayın sunucusunun sahibiyim.
Bunların yanında Google vs yaptığım işlerin hepsi tamamen geçmişten kalma hobi işlerdir. Önümüzdeki ayda Gürcistana taşınıyorum farklı bir iş koluna yöneliyorum.
2 tane çocuğum var biri 21 diğer 13 yaşında.
Sadece şunu eklemek istiyorum ve konuyu açma sebebim de bu. Burada insanlar üyelik tarihinden ve nicknameden ibaret bazı kişilerin gözünde.
Sizden ricam karşınızdaki insanları tanımadan, yaşını, işini ve kim olduğunu bilmeden saygınızı bozmadan konuşun. Sadece bana değil herkese.
Senin baban yaşında bile olabilirim ben bunu aklından çıkarma. Bu sözüm herkese değil. Çok fazla kendimden bahsetmek istemiyorum bilgi vermek istemiyorum ama daha bi baltaya sap olamamış sivilceleri yeni patlamış ergenlerin gevşek gevşek konuşmalarından gerçekten rahatsız oluyorum. Forum genelinde lütfen dikkat edelim şu durumlara.
Seviyorum Sizi
İyi Geceler