KivrakYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konularına baktımda instagram ile ilgili konu göremedim sildin heralde veya başkasıydı çok dikkat etmedim 😀

Ama şunu net birşekilde diyebilirim kaynaksız konu açmayın denildiğinde bekleyin görün gibi net cümleler kuruyordu.

Verdiğiniz cevapta ben niye böyle birşey dedim değilde yok mevzu hamas değil vs vs
Sence bu umrumuzdamı bekledik ve açılmadı lütfen kaynaksız eş dost duyumu ile forumda konu kirliliği yaratmayın

Konuyu silen ben değilim sanırım moderatör arkadaşlar silmiştir. Kullanıcılar kafasına göre konu açıp silemiyor.
Ayrıyeten bu konuyu o kadar taştaş muhabbetine bağlıyosunuz ki açılan her konunun altına saçma sapan yorumlar yapılıyor.
Yarın akşama kadar instagram açıldığı takdirde dediklerim kelimesi kelimesine doğru çıkacak.
Ama bazı arkadaşlarla aramızdaki fark şu;
Zamanında bende instagramda ticaret yaptığım için çok iyi anlıyorum. 2 haftalık kesintide bile 1 yılda kurulmuş bir düzenin yeniden bir iş modeline çevrilmesi gerekiyor. Şimdi açılsa bile etkileşimler en az yarı yarıya düştü ve influcer ve ticaret yapan insanlar bu durumdan çok olumsuz etkilenecek. Ben bu konunun bu başıkla maxigeyik kısmına açılmasına bile karşıyım.

Ama içerden veya dışarıdan adam muhabbetine çok takılmış bazı arkadaşlar. Var arkadaşlar merak etmeyin ben 79 doğumluyum. Ağzımdan milletvekili kelimesi çıkmadı ama milletvekili tanıdıklarımız da var.

He şunu da ekleyeyim aynı arkadaşın bana söylediği bilgiyi aktarıyorum yine;
İnstagramda ticaret - rezervasyon yapan sayfaların vergi ödemediği ve bununla ilgili şartlar sunduğumuzu da ekledi.

İster inan ister inanma hocam...