Bu kararı destekliyorum ben de. Ama yetmez.
- Yiyorsa Facebook ve Whatsapp'ı da yasaklasınlar lütfen, aynı adamın! Öyle instagram'ı yasaklamakla olmaz. Bir iş yapıyorsanız tam yapın. Bir vatandaş olarak beklentim budur!
- Ve de benim gibi bu kararı destekleyenlerden de ricam, lütfen iki yüzlülüğü, ezikliği bırakın. kuru desteklemekle olmaz, peynire mundar deyip sonra fare gibi vpnlerle kovalamayı bırakın. Metaya ait hiç bir platformu (Whatsapp dahil) kullanmayın. Dürüst olun. Bu adamlara ne para ne veri kazandırın. Hemen silin, hemen! Yerli malı dururken Whatsapp neden kullanıyorsunuz? İsrail'i mi destekliyorsunuz yoksa ? https://play.google.com/store/apps/d...cell.bip&hl=tr
- Son olarak, bu ülkenin Cumhurbaşkanına büyük bir saygısızlık yapıldı (Saddam göndermesi) İsrail'e en ufak bir yaptırım uygulanamadı, bu kabul edilebilir birşey değil. İnstagram'a gelene kadar, bu ülkenin gurur ve imajı için İsrail'e sağlam bir cevap vermek gerekiyor, hemen ticari ambargoların uygulanması için birlik olup baskı yapmalıyız bu bayrağın neferleri olarak. Hadi dostlar!!!! İnstagram okey ama yetmez, daha fazlası lazım!!! Haydiiiii
Arz ederim
Saygılarımla
maxigeyik olmasına rağmen yazılanlar o kadar doğru ki. Okurken çok üzüldüm