3 çocuğum için başlatmıştım faydaları kadar zararı da var ancak tavsiyem kesinlikle yaptırın

1. sizi üzmeyecek miktarlarda girip aylık ödemelerde sıkıntı yaşamayın.
2. Kampanyalara çok dikkat edin 6 ay 1000 TL yatırdık 1000 TL ekstra vermeleri gerekirken 500 TL verdiler diğer çocuk içinse ay içinde ödeme yapılmadığı için verilmemişti. Kampanyaları iyice okuyun
3. Zırt pırt fonları değiştirmeyin hele ki kurum dışı fonlar seçerseniz kesintileri net göremezsiniz.
4. Firmanın fon değişikliğini umursamayın kararlı olun ve uzun vadeli düşünerek fon alıp bekleyin yani savaş, seçim dönemlerine girmeden önce riskli fonların tamamını elden çıkarıp seviye 1 kısmına geçin ortalık sakinleşince hisse senedi altın vb seçilebilir.
5. çocuklar için başlatırken besi kampanya şartlarına dikkat edin özellikle yönetim gider kesintisi şartlarında azami tutara bakın
6. yönetim gider kesintisi size küçük gelebilir ancak 10 yıl sonra keşke olmasaydı diyebilirsiniz.
7. 3 yıldan önce asla ve asla çıkmayın kesin olarak zarar etme olasılığınız var!
8. 46 yaşında iseniz 10yıl boyunca üst seviyeden yatırıp devlet desteğinin tüm tutarını alıp para basmak mümkün!
9. şuanda aylık bağkur primi yerine 6000 TL olarak bes e yatırıyorum
10. çocuklarda bes için çocuk 18 yaşına gelince siz müdahale edemiyorsunuz bu nedenle çocuğa birikimi aşılamalı ve biriken parayı gelecek için kullanmasını aşılamalısınız zira 18 yaşında çocuk bir anda o paraları çekip sıfırlayabilir !!!!