Merhaba, temudan bir siparişim olmuştu. 10lu bir ürün ve ek para ödeyerek pil almıştım. 1 tanesinin pili bitik geldi. İade talebi oluştur yerinden direkt iptal olduğu için canlı desteğe olabildiği kadar açık açık yazdım. 1 tanesinin pil ücretini kredi olarak yükleyin dedim. Bastıra bastıra söyledim tümünü değil sadece 1 tane pil dedim adamlar hepsini iade ettiler. Bunu bu şekilde kabul edemeyeceğimi söyledim. Sadece 1 tanesinin pili iptal edin dedim öyle iptal edemiyoruz dediler. Hak geçmesin diyerek o zaman iade talebini iptal edin, hesabıma yatan krediyi tekrar alın dedim. Maalesef bunu yapamıyoruz diyorlar.

Biraz daha üzerine gittim isterseniz krediyi kullanmayın hesabınızda dursun dediler. Her seferinde bu kredi işiyle mi uğraşacağım hesaplamak için. Site üzerinde bir mail buldum oraya yazdım otomatik mail döndü iade talepleri, ürün hasarları vs. gibi durumlarda bu mail ile iletişime geçemezsiniz diye. İçim hiç rahat değil diğer parçalarda hiçbir problem yok. Önerileriniz var mıdır?