Kriptoufuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok hassas konu şeffaflıkla yürütmek büyük sorumluluk ister ancak destekliyorum.
destek için teşekkür ediyorum. altını özellikle çizmek istiyorum. bu maddi bir destek değil. ayrıca tıbbi konular içermeyecek... sadece bu nadir hastalıkla mücadele eden insanların pc üzerinden kullanabileceği basit arayüzler. ortak ihtiyaçları platformda arşivlemek ve güncel tutmak amaç.

örnek olarak kendim yapay zeka ile elimden geldiğince basit html formatında 2 arayüz yaptım. günlük hayatta kullanılacak bu tür arayüzlerin sayısı elin parmaklarını geçmez.

html arayüzü ile ekran klavyesi yaptım ve kullanıyor ablam

html arayüzü ile hazır kelime seslendirmesi yaptım ve kullanıyor ablam

örnek whatsapp web, arayüzü mouse ve süreli sol tık ile kullanmak çok zor... bunun için ayrı bir arayüz basit ve kullanımı kolay hale getirebilir. benzer şeyler, youtube, sosyal ağlar, google home, tuya, tapo, mihome gibi ev uygulamaları ile çevre kontrol edilebilir. akıllı tv ler kontrol edilebilir... zaten çoğu uygulamanın kendi kütüphanesinden gerekli kodlar paylaşılıyor.

bir anlığına yatağa yatın ve sadece gözlerinizin hareket ettiğini düşünün ve konuşamıyorsunuz. yukarıda saydığım çok basit arayüzler ile hastaların hayatını nasıl kolay hale gelecek.