tematem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel düşünceniz için teşekkür ederim
Şöyle açıklayayım öyleyse
  • devoxy.net (Developer Oxygen diye düşünerek almıştım yani yazılımcıların nefes alabileceği bir forum tarzı )
  • rapidpanel.net için projem var ve bir kısmı tamamlandı ama araya başka işler girince yavaş devam ediyor. Hatta konu bile açmıştım
  • pazartakip.com bahsettiğiniz gibi bir projeye başladık ekip olarak ama çok kapsamlı iş çıktı şuan sırasının gelmesini bekliyor
  • ruhalem.com evet tam olarak bu niyetle tutuyorum elimde. Bazen bir şeyler yazası geliyor insanın
  • otobilgim.com şuan aktif ve arada bir makale atıyorum. Sıfırdan proje yazmaya niyetlendiysem de öncelik kesinlikle bunun olmadı ve olmayacak gibi duruyor

Estağfurullah rica ederim. Naçizane elimden geleni yazdım bende

Vallahi ben öyle hani çok yazılım falan bilmem. Devoxy kelimesini görünce aklıma bilişim tarzı bir şirket ismi olarak geldi. Ondan öyle dedim. Rapidpanel de rapid hız seri anlamında düşündüm. Paneli de smm panel olarak algıladım. Rapidpaneli de hızlı ve seri çözüm olarak birleştirdim Pazartakip her ne kadar meşakkatli iş olsada bitirince meyvesini kesinlikle yiyeceğinizden eminim. Ruhalem gerçekten buna uygun bence de otobilgim için sıfırdan proje olmasada en azından güncel makale falan iş görür belli olmaz

yürekten başarılar diliyorum