Konu
Adsense Gelirli Site Satılık (Pinli Adsense Hesabı İle Birlikte)
05-08-2024, 16:52:30
cagri06
Site Satışı Zorunlu Konu Açma Şablonu;
Site adresi:
(Pm)
Site İçin İstenilen Fiyat:
17k
Sitenin aylık getirisi:
Görsellerde mevcut
Sitenin açılış tarihi: 2022
DA / PA Değerleri:
Bakmadım
Kategori / sitenin içeriği
: Oyun kodları
Günlük hit sayısı:
Görsellerde mevcut
Ziyaretçi kaynağı:
%90'ın üstünde Google
Domainin yaşı:
2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?:
Evet
Hosting dahil mi?:
Mayıs 2025'e kadar süresi var.
Banlı olduğu sponsor var mı?:
Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?:
Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:
Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
8 yıl daha var
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?:
Hayır
Siteyi yaklaşık bir yıl önce başka platformdan bir arkadaştan aldım. Site, bedava kod ve bedava internet konseptinde wordPress tabanlı bir sitedir. Sadece bu site için açılmış pinli adsense hesabıyla birlikte devredilecektir. Adsense ödemeleri düzenli olarak çekilmiş ve bu zamana kadar siteden 15k dan fazla bir kazanç elde edilmiştir. Adsense hesabında herhangi bir politika ihlali yoktur. Hitler sadece bir kaç anahtar kelimeden değil yüzlerce anahtar kelimeden gelmektedir. Bu konuyla ilgili görseli de ekledim. Site uğraş istemeyen niş kategoride bir sitedir. Ayda sadece bir kaç saatinizi ayırarak başlıkları değişmeniz ve yorumları onaylamanız yeterlidir. Sitede toplam 78 makale mevcuttur. Bu makalelerin çoğu özenle hazırlanmış, görselleri photoshop ile oluşturulmuş makalelerdir. Nerdeyse bir yıldır makale girişi olmamıştır. Sitenin ceo çalışmalarını yaklaşık sekiz dokuz ay önce formdan bir arkadaşa yaptırdım. Siteyi aldığımdan beri backlink hiç yaptırmadım. Sitenin alan adı Godaddy firmasında ve Nisan 2025'e kadar, hosting ise voxnet firmasında ve Mayıs 2025'e kadar süresi vardır. Site taşıma konusunda fazla bir bilgim yok. Siteyi alacak arkadaş bu firmalarda hesap açıp, müşteri destek talebinden devredilebilir veya site taşıma işini kendisi üstlenebilir. Bunlar haricinde gerekli görselleri ekledim. Siteyi satma sebebim ise fazla sitem var ve sadece bir kaç tanesine odaklanmak. Belki diğer sitelerimi de satarım çünkü site işlerinden sıkıldım. Sitenin fiyatını yukarıdaki şablonda belirttiğim gibi 17k istiyorum. Fiyat teklifinde de bulunabilirsiniz. Sorularınız varsa yine pm üzerinden veya yorumlardan belirtebilirsiniz. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun
.
SİTE @
ActioN
; isimli arkadaşa satılmıştır. İlgi gösteren herkese teşekkür ederim.