rhnkrl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
RTE nin okuduğu hazırlanmış metne göre Yasak devam beyler
okcanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arzu edilen enflasyon verileri ve hukuk stratejisinde de uzlaşamadık ama kimse ülkeyi kapatalım demedi
hantal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepimize geçmiş olsun kısaca
DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sarayın sosyal medya para kazanan şirketlerinin de sözü geçmedi
powershoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok cahilce bir yorum olarak gördüm attığınız yorumu. Sizi kınıyorum. Olaya sadece instagram olarak bakma , zamanı gelir şuan yorum attığın bu forum dahil tüm sosyal mecralar erişime kapatılırsa o zaman aklına bu yazdıgın yorum gelsin olur mu
omer0798 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç tane VPN yüklü telefonunda
profaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gider başka iş bulur yaparız çalışırız sıkıntı yokta, değermiydi o kadar sektörü yok etmeye.
baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Engellediğim kaçıncı üye oldu saymadım bile, yokbahaneler diye birisinide bu şekilde engelledim adam d*landırıcı çıktı. Bu Instagram'a laf atanlar eninde sonunda bir olaya karışıyor sizde hepsini engelleyin.
By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
allah seni 1 lokma küflü ekmeğe muhtaç etsin inşallah.

her beğeni 1 amin demektir.
deifoslive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hemen engelledin kardeşim
fasb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle konuştuysa demek ki instagram haklı. gerisini okumaya gerek yok.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Bizim bu sosyal medya platformlarından beklentimiz çok açıktır.

• Hukukumuza, egemen haklarımıza, vatandaşlarımızın ifade özgürlüğüne saygı duyun. Terörizme, örgütlü suçlara, yasal olmayan faaliyetlere zemin hazırlamayın. Türk yargısıyla, emniyetiyle, kurumlarıyla iş birliği yapın.

• Devletimiz bu mücadeleyi kamu çıkarı için, vatandaşının hak ve özgürlükleri için vermektedir.