RTE nin okuduğu hazırlanmış metne göre Yasak devam beyler
Arzu edilen enflasyon verileri ve hukuk stratejisinde de uzlaşamadık ama kimse ülkeyi kapatalım demedi
Hepimize geçmiş olsun kısaca
Sarayın sosyal medya para kazanan şirketlerinin de sözü geçmedi
Çok cahilce bir yorum olarak gördüm attığınız yorumu. Sizi kınıyorum. Olaya sadece instagram olarak bakma , zamanı gelir şuan yorum attığın bu forum dahil tüm sosyal mecralar erişime kapatılırsa o zaman aklına bu yazdıgın yorum gelsin olur mu
Kaç tane VPN yüklü telefonunda
Gider başka iş bulur yaparız çalışırız sıkıntı yokta, değermiydi o kadar sektörü yok etmeye.
Engellediğim kaçıncı üye oldu saymadım bile, yokbahaneler diye birisinide bu şekilde engelledim adam d*landırıcı çıktı. Bu Instagram'a laf atanlar eninde sonunda bir olaya karışıyor sizde hepsini engelleyin.
allah seni 1 lokma küflü ekmeğe muhtaç etsin inşallah.
her beğeni 1 amin demektir.
hemen engelledin kardeşim
böyle konuştuysa demek ki instagram haklı. gerisini okumaya gerek yok.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Bizim bu sosyal medya platformlarından beklentimiz çok açıktır.
Hukukumuza, egemen haklarımıza, vatandaşlarımızın ifade özgürlüğüne saygı duyun. Terörizme, örgütlü suçlara, yasal olmayan faaliyetlere zemin hazırlamayın. Türk yargısıyla, emniyetiyle, kurumlarıyla iş birliği yapın.
Devletimiz bu mücadeleyi kamu çıkarı için, vatandaşının hak ve özgürlükleri için vermektedir.