resdigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiçbir problem yok . icraya gelme aşamasına gelmesi için bile 2 yıl gecıyor en az . üzerınızede bırsey yoksa borcunzu varlık fonlarına satarlar sonra pazarlık yapıp odersınız. avukatlar yalandan korkutmak ıcın oyle yapar . icraya verılıp vermıyecegıne senmı karar verıyorsun kamil yok canımımı alacaksın diye cevap ver kapat teklıfım bu ya taksıt yada odemıyorum deyın

sozum size degil de bu avukatlar neden boyle hocam anlamiyorum. bunlar hukuk insani degil mi yemin etmiyorlar mi? neden kitapta yazana gore degil de yalanlarla islem yapmaya calisiyorlar. bir doktorun daha fazla kazanmak icin hastaya yalan soylemesi ile, avukatin bu sekilde isine geldiği gibi vatandasa yalan söylemesi ayni karaktersizlik degil midir?

bir meslek nasil bu hale gelmis anlamadim. muvekkilini savunmak icin kanun cambazligi yapmaktan bahsetmiyorum o ayri birsey, fakat olmayan kanuna gore vatandasi korkutmak icin yalan söylemek bence avukatlik meslegine de hakaret, bu tür durumlarda meslegi kotuye kullanmaktan ceza almali avukatlar