NymO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah herkesin gönlüne göre versin daha da fazlasını versin. Sevinirim. Fakat ben battık bittik diye duyar kasan elit elit konuşanlara ayar oluyorum ve kimsenin zarar ettiğine inanmıyorum. Bu yüzden de mevzuyu tiye alıyorum. Sen bana bakıp çok sinirlenme. Forumda herkes gergin zaten amacım şenlik olsun.
Hocam siz bizi boş verin kendi hayatınıza bakın belli ki yolunda gitmeyen şeyler var ve bunun hırsını insanlardan almaya çalışıyorsunuz tiye alıyorum dediğiniz o yani.

Boşverin insanları siz hayatınızda başarılı olun ona sevinin. Ama başarılı olamadınız diye de kazanan insanlara böyle saldırmayın lütfen.

Sen bu işlerin içinde olmadığın için 1 günde edilecek zararın farkında değilsin, kaldı ki 4 gün oldu ticarette 4 gün çok büyük bir süre. Ben 15k zarardayım 1 hafta daha devam ederse 45-50k olacak. Benim kredi borçlarım var, kira borcum var mallarım elimde kaldı hem satamıyorum hem de malların parasını ödeyemiyorum. Kira, kredi ve malların maliyeti, okuttuğum çocuk baktığım eş, yanımda çalışan elemanım hepsi benden şuan para bekliyor. Siz bu işleri bilmediğiniz için size kolay geliyor. Bilen insan böyle konuşmaz zaten.