Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim. İlaçla intihar girişiminde bulundum, öbür tarafa bi gittim geldim.

Evet onu yapmam mümkün görünmüyor o yüzden kumaş alıp dikeceğim. Ne kadar karlı, nasıl bir iştir deneyimi olanlardan bilgi almak istedim.

Terzilik derken normal esnaf gibi değil de üretip satma odaklı düşündüm. İşin içine girmediğim için henüz tam karar veremedim tabii. 3 kişi yıllarca o işi yaptıysa demek ki 3 kişiyi geçindirecek, dükkan büyütecek kazancı varmış.

Bilgi için teşekkür ederim. Sanırım benim yapacağım şey toptan kumaş alıp dikip satmak olacak. Olaya ip ile başlarsam işin işinden çıkamam gibi görünüyor.
Evet ipten yola çıkamazsınız. Çünkü teknik bilgi gerektirir. kullanılacak iplik hammaddesi ( pamuk/polyester , %100 pamuk , %100 ivskon , poliviskon, bilmem ne birçok iplik türü var)

Ardından kaç mt mamül için kaç kg ip gerekli. Fireleri ne olur. Bunlarında işinden çıkmak zor.

direk toptan kumaş alın. Eğer tişort ise trikocular , Eğer özel dikim ceket pantolon bilmem ne ise dokumacılar ile anlaşmanız faydanıza olacaktır. Bireysel olarak ise toptan kumaş satan firmalarla görüşürseniz yardımcı olurlar. zeytinburnu piyasasında olabilir muhtemelen.