Geçmiş olsun hocam aramızda olduğunuza sevindim. Özel değilse koma sebebi nedir? Tekrardan geçmiş olsun
Teşekkür ederim. İlaçla intihar girişiminde bulundum, öbür tarafa bi gittim geldim.
İp alıp sıfırdan yapımı kumaş fabrikalarında oluyor çalışması zor sayılmaz ama aşırı gürültülü olur makinelerden dolayı. (Dibindeki insanın kulağına bağırıp anca konuşursun)
Evet onu yapmam mümkün görünmüyor o yüzden kumaş alıp dikeceğim. Ne kadar karlı, nasıl bir iştir deneyimi olanlardan bilgi almak istedim.
Geçmiş olsun. Onu bunu bilmemde. Bizim burda 3 kardeş yıllardır bi dükkanda terzi, dikim vs işleri yapıyolar. 3-4 ay önce yine aynı semtte daha büyük bi dükkana geçip daha profesyonel ve kurumsal hava verdiler. Sistematik çalışıyolar, Terzilik işine farklı bi boyut kazandırdılar

İşleri maşallah iyi.
Terzilik derken normal esnaf gibi değil de üretip satma odaklı düşündüm. İşin içine girmediğim için henüz tam karar veremedim tabii. 3 kişi yıllarca o işi yaptıysa demek ki 3 kişiyi geçindirecek, dükkan büyütecek kazancı varmış.
ipliği sıfırdan alıp yaptırmak çok zor olabilir.
iplik al. Örme yada dokuma yaptır. Ardından terbiye ile mamül kumaş yaptır. Ardından konfeskyiona diktir ettir mamül et zor iş.
Bunun için toptan kumaş alabileceğimiz şekilde anlaşın. Ardından mamül kumaşı konfeksiyonlara verip fiyat alın.
Yok sıfırdan alacağım derseniz sizlere gömlek, pantolonluk poliviskon iplik satışı yapabiliriz
elyaf kısmından mamül kumaş olana kadarki tüm konular hakkında bilgi aalbilirsiniz

Kurumsal bir firmada hem eski planlamacı hemde şuan iplik satışçısıyım
Bilgi için teşekkür ederim. Sanırım benim yapacağım şey toptan kumaş alıp dikip satmak olacak. Olaya ip ile başlarsam işin işinden çıkamam gibi görünüyor.