1 hafta önce hastaneden çıktım komadaydım, yoğun bakımda yattım. Bu deneyim sonrası hayatımda radikal bir değişim yapmak istedim.
Halk eğitimde 15-20 tane tekstil üzerine kurs vardı hepsine başvurdum, hangileri açılır bilmiyorum hepsine gideceğim. Erkek kalıp hazırlama, kadın ceket dikimi, terzilik vs..
İçimde tişört veya herhangi bir kıyafet dikip satma düşüncesi var. Markalaşıp diktiklerimi satarım diyorum.
İşte tam bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kendi başıma yalnızca dikiş makinesi ile bu işe girişip zamanla büyütebilir miyim? Dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Bu arada ben ip alıp sıfırdan yapıyoruz sanıyordum ama kumaş alıp onu kesip dikerek kıyafet oluşturuyormuşuz. Tişört örneğinden gidersek ne tür bir kumaş almam gerek, maliyeti nedir, günde kaç tane tişört dikebilirim (niyetim bedenlerle uğraşmayıp sadece oversize dikmek), ekstra olarak baskı makinesi de alıp hem dikip hem de baskı mı yapsam?
Henüz kurslara başlamadım ama zihnimdeki boşlukları doldurmak istedim, teşekkür ederim.