makay17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizde muhalefet edecem diye bilip bilmeden konuşmuşsunuz, ben bu işin içerisindeyim, instagram türkiye yetkilisi dedikleriniz avukatlık bürosu, giden hiç bir dosyaya yardım etmiyorlar, veriler yurt dışında o yüzden bilgi veremiyoruz diyorlar, yani muhatabın yok, insan hali siz yada çocuklarınız bu mecrada mağdur edilebilir, ee muhatap ?? yurt dışında bizde veri yok,

cevabını aldın sanırım.
Asılsız bir konuşma facebook bir suç işlendiğinde veya herhangi bir terör olayında v.s Türk mahkemelerine ve siber suçlara ip adresi gibi gerekli bilgileri paylaşıyorlar. Daha önceden vergi vermiyorsunuz diye kapatmaya çalıştılar temsilcilik açtılar kapatamadılar. Şimdi başka bir kılıf ile ortadan kaldırmaya çalışıyorlar yaptıklarını legalize etmek içinde Atatürke hakaret v.s çocuklar mağdur oluyormuş diyorlar konuyla yakınından uzaktan alakası olmayan şeyler. Facebook her konuda bilgi paylaşımı yapıyor. Bizzat benim açtığım davalarda suç işleyenlerin ip adresini mahkeme ile paylaştılar, Ayrıca facebook hesabı çalınan arkadaşım dava açtığında da kişilerin ip adreslerini paylaştılar ve suçlular yakalandı bunun gibi birçok örnek var.

Bir tane arap şahıs için paylaşımlar kaldırıldı diye ülkenin ekonomisi ve insanlarını bu hale düşürdüler bunu herkes biliyor.

Sizde bir şey bilmiyor bildiğinizi sanıyorsunuz. Benim için artık bir sorun yok böyle devam etsinler insanlar işsiz kalsınlar zaten bir avuç oyları kalmıştı onuda kaybeder giderler.