Sanırım siz Hz. Nuh'un oğlu olan Yafes'i Türk kabul edip onun soyunu konuşuyorsunuz (
Alıntı: Anadolu coğrafyası su üstüne çıktığından bu yana TÜRK yurdudur ). Roma kurucuları Türk değil Latin kökenlidir, Truvalılar da MÖ. Anadolu'da yaşamış halktır bunların türkler ile herhangi bağlantısının olduğunun hiçbir kanıtı yoktur. Ve evet 1071'i kastediyorum.
Sizin okuduğunuz ütopik türk tarihini bir kenara bırakırsak,
Hamas bir Kuvâ-yi Milliye'dir ve her egemen milletin doğal hakkı olan vatan savunma hakkına sahiptir, bizim ülke çıkarlarımız hamas ile çatışmayı gerektirirse çatışırım sorun yok ama bu onu yani şu anki konumunu terör örgütü yapmaz.
"Alıntı: Bir terör örgütünü Kuvai-Milliye ile kıyaslamak tarih bilgisinden yoksun kişilerin söyleyebileceği bir şeydir." Kendi tarihinizi dünya tarihi sanmayın, bizim Kuvâ-yi Milliye'mizin durumu ile onlarınki bir değil, italyanlar ve ingilizler insanları evlerinden çıkartıp oraya yerleşmediler sadece yağma ve talan yaptılar. Filistin'in durumuna farklı bir perspektiften bakmalısınız.
"
Alıntı: İsrail biyolojik açıdan Ülkemizi işgal edemez."
Okumayı seviyorsunuz ama yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım, sizi tekrar okumaya davet ediyorum:
bkz: post 32 "Alıntı: Terör örgütleri ülkelerin iç yapısını bozmak için iç veya dış dinamikler tarafından kullanılır. Bu terör örgütleri yardım almazlar ise kendiliğinden dağılırlar. Eğer bir terör örgütü uzun süre varlığını sürdürüyorsa arkasında destekçileri daha doğrusu çıkarı olan kişiler vardır. (İstisnasız tüm terör örgütlerini söylüyorum)"
Eğer hamas desteklenmeseydi ve bu gün Gazze içinde olmasaydı, şu an Gazze İsrail'in toprağı olmaz mıydı? Eğer cevabınız "Hamas olmasaydı Gazze İsrail'in olurdu" ise hamas bir Kuvâ-yi Milliye'dir.
"Bizim devlet olarak safımız belli olmalı, o da muasır medeniyet safıdır. Farklı ülkeleri işgal edecek planımız ve gücümüz yok ise yapabileceğimiz kendi gücümüzü arttırmaktır. (ekonomik, medeniyet) Yoksa, kendi içimizde çöküşe gideriz."
İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un dediği gibi;
Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.
Medeniyet diye nitelendirilen şey bu gün yıkıcı ve zarar verici bir güçtür, Avrupa ve Amerika katliama sessiz kalıyor, siz savaş görmediniz bende görmedim ama görenleri okudum ve dehşetini ne siz nede ben hayal edebilirim, bu yüzden caydırıcı güç olmalıyız bizim kültürümüz Avrupa'nın medeniyetinden daha üstündür.