Merhaba arkadaşlar. Vpn hesabı satan bir arkadaştan 12 aylık NordVPN hesabı satın almıştım yaklaşık 3 ay önce.
( 7 mayıs 2024 saat 17:26 tarihinde almışım)
Üyeliği hiçbir şekilde kullanamadım çünkü Türkiye'de tamamen kısıtlanmış nordVPN. Bunu bilmeden satın aldım.

Durumu r10'daki satan arkadaşa belirttim ama hesap belki ilerde işime yarar veya ben kullanmam yurtdışında bir dostuma hediye ederim diye düşünerek o an iade etmedim.

Dün, hesabı yurtdışında yaşayan bir arkadaşıma kullanması için vermeyi düşündüm ama hesabın çoktan puf olduğunu gördüm.
4 ağustos 2024 saat 01:13'te (yani yaklaşık bir gün önce) bunu satıcıya belirttim. Bana "3 ay garanti süresi" olduğunu söyledi. Halbuki ben "kaç ay garanti süresi var" demedim hesap kapandı demiştim.

Her neyse, ne zaman aldığımı kontrol ettim ve henüz 90 günün tamamlanmadığını fark ettim.
Telafi olarak başka bir hesap istemedim veya hesap vermiyorsa iade talep ettim. "Dalga mı geçiyorsun 90 gün oldu" dedi konuyu kapattı.
90 günün dolmadığını düşündüğüm için şikayet konusu açtım. Şikayet konuya gelen moderatör de onunla aynı karara vardı.

sıkıntı benim matematikte mi?
hesabı satın alma tarihim: 7 mayıs 2024 saat 17:26
hesap için garanti edilen süre: 90 gün
hesabın kapandığını fark etme tarihi : 3 ağustos 23:00
hesabın kapandığını bildirme tarihi: 4 ağustos 01:30
r10'da şikayet konusu açma tarihi: 4 ağustos 16:00

7 mayıs 2024 saat 17:26'da alınan bir hizmet için 90 günlük iade süresi hangi tarih ve saat itibariyle biter?

edit: isteyene şikayet konumu özelden iletebilirim