Olayları yanlış analiz ediyorsunuz yada bakış açılarımız farklı.
2 gün kapanmayla öldük,bittik,tükeniyoruz mantığıyla iş yapan bir zahmet bulaşmasına zaten girişimine.Çok şükür 6 senelik alt yapı,birikim ve doğru ekipe beraber değil iki gün, iki sene reklam vermeden kazanç oluşturacak kitlelere ve marka bilirliğine ulaştık.
Sitem ettiğimiz konu ,başımızdakiler yani hükümetin halkını ve hür iradesini düşünmeden ordan tuşlara basması.Bu kadar kolay mı herşey?Bu kadar rahatsızsanız kapatın ülkenin tüm bakanlıkların hesaplarını,çekin Instagram'dan kullanmayın.
IG'nin tutumunu savunmuyorum lakin bugün evinde kullandığın televizyonda 100 tane kanal varsa hangisi tek taraflı yayın yapıyor?Hangi birisini kapatabilirsin, IG dediğinde bu kanallar gibi özerk bir firma.
Hepimiz sündürüldük,tepki veren insan çevremde bakıyorum elin parmağı değil.Geri kalanlarda alıştı bu duruma.Konu tib'in ötesinde.
Yaşam standartlarım Türkiye'de ki birçok meslek maaşların çok çok ötesinde, her sabah güne başlarken bugün neyle uyanacağız korkusunda her geçen gün bir sürprizle geriye uyanıyoruz.
Vergilerin haddi hasabi yok,alım gücü düştü fakirleşiyor insanlar günden güne,enflasyon kiralar hak getirsin.Doluyuz anlatabildim mi?
Konuyu size bağlayacak olursam; "abartacak büyütülecek ne var,kasmayın" zihniyetindeyseniz bugün vay halinize özgürlüğünüz elinden gitmiş ve bu kaçıncı uygulanan saçma sansür?
Oysa alınan karar, vatanımın menfi karına alınacak uygulamaysa boynum kıldan ince olsun.
Ve hatta siz dışında sabah beri konuları takip diyorum.Çok ahlaksız ve yıkıcı yorumlara şahit oldum ."Kapansın,bize ne,iyi oldu,gelirim ordan mı geliyor,oh olsuncular mı dersin hasetten karara dua edenlere şahit oldu bu gözler."
Oysa ki bizim birbirimize kenetlenip birlik ve beraberlik içinde birbirimize tutunup, halkın üstünde hiçbir gücün olmadığını göstermemiz gerekiyordu, çoktan çürümüş zihniyetler içeride birbirimizi yiyip duruyoruz.
Haklısınız aynı şeyleri söylüyoruz bakış açımız farklı. Ben çok siteme karşı birisiyim. Bir yol tıkandı mı başka yollar başka ihtimaller ararım. Bu saçmalığın ve gereksiz kararın farkındayım. Ancak elden birşey geliyor mu? Gelmez. Çoğu kişi kapandı bitti öldük kepenkleri kapatalım kafasındalar buna kızıyorum. Meta tarafıda çok ciddi bir zarar ediyor, bizim tarafta. Bizim taraf vergiden ve bu gelirden kendini muaf etme ihtimali sıfıra yakın, metada böyle düşünüyor. Olan gene bu kısa günde zarar edenlere oluyor. Tepki gösterelim ancak olumsuzluğa kapılmaya gerek yok.