Kim ne derse desin, bu kadar abartmaya ve kasmaya gerek yok. Instagram birçok kişinin geçim kaynağı, bizim ülkenin oradan aldığı verginin de haddi hesabı yok. Meta'nın ülkemizden kazancıda azımsanmayacak kadar fazla. Bu nedenle orta yolu bulacaklar ve en geç yarın açılacaktır.
Konuşma konuşma diyorumda yeter artık.Ne demek abarmaya,kasmaya gerek yok?Oturduğu yerden hava,civa basan tiplerede ben tav oluyorum.
Platformlara aylık verdiğim reklam 750K - gelir kaybım sadece 3.gündeyiz 40k civarı.
Yanımda 5 çalışan arkadaşa da iş yürümediği için izin verdik işlerinden oldular,ofiside kapalı tutuyoruz.Bu bilançlo sadece 02.08.2024 den itibaren 2 güne ait.1 ay çarp bakalım?
Zararımı karşılayacak mısın?Açılmama durumu zor görünse de nerden biliyorsun yarın kesin açılacak ifadesi kulllanabiliyorsunn?Geç aksiyon alma - uzlaşmanın gecikme ihtimalleri var geçmişte FB,youtube,wiki için örnekleri görüldü bu ülkede,stres içindeyiz.
Oturduğunuz yerden nara atmayın, canınız yanmadan anlayabileceğinizide düşünmek büyük ahmaklık olur bari sessiz kalın başkalarına saygısızlık etmemiş olursunuz.
Kapatılma kararını veren devlet yetkililerimizden Allah razı olsun, dilerim birdaha açılmasını görmeyiz
orda hiç iyi işler dönmüyordu..
Seni kaale bile almıyorum,trolcü arkadaş seni