SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
instagramin kapatılması ile ilgili bazı yorumlar görüyorum:

iyi ki kapatıldı, insallah bir daha açılmaz, oh olsun vs.

dostlar iyi misiniz siz? bu işten meta 1 zarar görüyorsa bizim insanimiz 10 görüyor, oradan evini gecindiren ekmek yiyen onbinlerce vatandasimiz var. neden pek cok millete gösterdiğiniz o sagduyuyu, vicdani, merhameti kendi milletinizden esirgiyorsunuz?

siyasi gorusunuz beni illgilendirmez. ancak suan kac kisi ekmeginden olma tehdidi altinda. stres ve mutsuzluk icinde bekliyor. Mesela siz bugün smm panellerle dalga geciyorsunuz ama o panellerden kac kisi ekmek yiyor farkinda misiniz? sizin tuzunuz kuru olabilir, benimki de kuru sorun degil. tum internet kapatilsa bana birsey olmaz. Ama bu millete olan herseyin ucu eninde sonunda bana da dokunur. O yilan sizi de isirir.

Yeni bebegi olmus ebeveynler, gelecek ay dugunu olan gencler, evinin kirasini oradan saglayan girisimciler, ailesine yuk olmamak icin egitim masrafini cikaran gencler var suan umutsuzluk ve telas icinde.

Bu insanlara yazik gunah degil mi? oh olsun iyi olsun derken biraz saygisizlik etmiyor musunuz. bu insanlara ne oldugunu soyleyeyim:

Bir sabah bir uyaniyorsunuz, işe gidiyorsunuz, isyeriniz alakasiz hir sebepten kapatılmış, ne zaman açılacağı belli degil. Bir sonraki maasinizi ne zaman alacaginiz belli degil.

Lütfen empati kurun. bir is 3 gunde kurulmuyor, ancak bu insanların 3 gun sonra odemek zorunda olduklari kiralar, kredi borçları, cocuklarinin okul aidatlari vsvs var.

Size göre 2 fotograf paylasilan o platform pek cok insanin gecim kaynagi.

Baska milletlerin kadinina cocuguna gosterdiginiz merhametin 10 da birini kendi milletinize gosterin rica ediyorum

sevgiler
Çok haklısınız..