Buraya kendi incelemelerim ve yorumlarım tarzında kısa bir not düşmek istiyorum: Öncelikle birçok firmadan teklif geldi ancak hiçbirisi konumu okumaya tenezzül bile etmediği açık ve net. Bende sınırsız SSD diyorum bana 25 GB SSD'li paketleri teklif ediyorlar. Hani elinde ki paket budur belki anlarım ama birçok isteğimi karşılayamadığı halde gereksiz teklifler iletenler ile 1-3 günümü boşa harcadım kısacası. Türkiye lokasyon diyorum, Kore-Avrupa lokasyon filan öneriyorlar... Yani bir yeri düzeltelim derken diğer yerden batırıyorlar. Kimsenin emeğine lafım yok ancak konumu da okumaya tenezzül etseler keşke. CPU ve RAM 6 GB üstü olmalı diyorum, bana 6 GB 50 siteye yetmez diyorlar. Ben mi acemiyim yoksa Reseller sunan arkadaşlar mı acemi anlamadım; 6 GB zaten yetmeyeceğini biliyorum bu sebeple site başı ben istekte bulunuyorum absürt dönüşler geliyor.
SONUÇ: Sonuç olarak
@by_error; hocamdan güzel bir Reseller paketi teklifi geldi, üstelik 1 ay ücretsiz deneme tanımladı. Bir çok firma 2GB RAM-CPU vermezken kendisi 8GB sunuyor. Sunucu bakımından oldukça performans ve kaliteli olduğunu gördüm. Hiç değilse samimiyeti beni etkiledi diyebilirim. Almayı düşünen arkadaşlara kendi tavsiyem olarak bu notu düşüyorum.
Merhaba, 50 ad. site barındırabileceğim Cpanel Reseller Hosting Arıyorum. Kendime ait özel NS kurabileceğim şekilde olmalı.
Aradığım özellikler: - 50 site desteklemeli, - Sınırsız SSD alani - Sınırsız Trafik, - Sınırsız Inode, - CPU ve RAM 6 GB ve üstü olmalı (eski sürüm sunucu istemiyorum), - Ddos Koruma, - Litespeed desteği, - Limitsiz E-mail, - Ücretsiz SSL, - Türkiye Lokasyon, - Multi PHP sürüm düzenleme, - Haftalık ya da Günlük otomatik yedekleme,
1 senelik alınacaktır.
NOT: Şuanda güncel olarak Hostinger'i kullanıyorum, gayette memnunum ancak müşterilerime özel bir NS sunamıyorum ve Cpanel erişimi olmadığı için sorunlar yaşıyoruz. 50 site henüz yok 30 tane filan müşterim var ancak ileriye dönük olarak hizmet düşünüyorum. En az 5 yılı aşkın hizmet veren ve Hostinger gibi köklü, hızlı ve sorunsuz hizmet verebilecek firmalardan teklif bekliyorum.