Konu ile ilgili ilk mesajimda yedek firmanın sorumluğu dadir diye birşey belirtmedim. Halen yedek meselesi üzerinden açıklama yapiyorsunuz. Bizde sunucu hizmetlerinde yedeklemenin müşteri sorumluluğunda olduğunu bilecek kadar tecrübe sahibiyiz.
Saldırı almanızın sebebi bizim sunucumuz mu ? Hayır. Aldığınız ücret karşılığı sunucu hizmeti vermek sorumluluğunda siniz ve bizden kaynaklı olmayan sunucunun sifrelenip kullanilamaz hale gelmesi bizim hatamız değil sizin sorumluluk alaninizdir.
Böyle bir durum karşısında bir özür dilemek yerine "bunlar kul yapısı yapacak birşey yok, başınızın caresine bakın" minvalinde söylemler şahsi fikrimize göre profesyonelce yaklaşım değildir. KVKk kapsamında paylaşıyorum talep edilirse görüşmeyi iletirim.
Faturalandırma konusunda sitenize erişim yapamadığımız için ticket goruntulerini iletemiyorum mutlaka sizde mevcuttur. Açıp bakınız yaklaşık 6-7 ay fatura düzenlenmemiş ki bu faturaların her ayki ödemeden sonra 547 sayılı Vergi Usul Kanununa göre ödemeyi takiben Max. 7 günlük süre içerisinde düzenleyip iletmekle yükümlüsunuz. Burada talebimizden sonra tüm faturalarimiz tek tutarda düzenlenip iletilmiştir. Ardında takiben sanirim 3-4 aylık odemlerimize rağmen düzenli olarak halen faturalarimiz iletilmemistir. Faturayı talep etmek bizim sorumlulugumuzda değildir zaten sizin düzenli olarak oluşturup iletmek zorunluluğunuzdur.
@yildizteknoloji; firma ile ilgili artık bir talebimiz yoktur. Zaten olsada birşey ifade etmeyecek belirttikleri ne göre sunucu kullanılabilecek durumda değildir. Sizden talebimiz ilgili problem neticesinde bizden kaynaklı olmayan bir problem yaşanmış ve r10 kurallarına göre değerlendirilip işlem yapılmasıdır.
İyi çalışmalar.