sayın @yildizteknoloji resimlerden de belli olduğu üzere bu firma yaklaşık 15 gün içinde bana istediğim hizmeti verememiştir bunun neticesinde para iademi talep ettiğimde iade koşullarına uymadığını belirtip yapamayacaklarını belirtmişlerdir tüketici yasasına göre internetten yapılan alışverişlerin sorgusuz sualsiz zaten 15 gün içinde iadesi yasal olarak mevcuttur.. bunu zaten ben kendi tarafımda yapmış bulunmaktayım ..Yukarıda kendi belirttikleri gibi 64 ram vermesi gerekirken 32 verdiğini ama hdd isteğimin 50 olmasına rağmen 100 verdik diyerek konuda ki haklı olduklarını dile getirmektedirler ama bizim talebimizi karşılayacak olan oyunun ihtiyacı olan asıl ihtiyaç RAM hdd değil biliyorsunuz..bilmiyorduk böyle olduğunu demeleri zaten acemi olduklarını kendi ağızlarıyla söylemişlerdir ..Burda ki asıl sorun 64 verelim isterseniz ama 1000 tl daha vermeniz lazım diyerek bizi salak yerine koymaktan başka birşey değildir zaten süreçte sürekli profesyonel olmayan bir sürü davranışları mevcuttur canlı destek'den sonra siteden banlamışlardır beni hakkımı arama sürecinde ..Kısaca bu firma insanları enayi yerine koymaktan çekinmeyen bazı konularda bilgisi olmayan insanları kandırmaktan çekinmeyen utanmadan parasını verdiğim ürünü 15 gün sonra teslim edip sonrasında eksik verip bilmiyorduk diyerek komik bir savunma vermiştir gereğinin yapılmasını rica ederim ..