Selamlar, malûm Instagram kapalı olunca sıkıntıdan kendi kendime düşünüyordum, çok fena bir iş fikri geldi aklıma. Yani bana sorarsanız ciddi anlamda çok para kazandırır gibime geliyor ama yapabilmek içinde ciddi miktarlar lazım.
Düşündüğüm şey buz bardak işi, fakat sadece böyle bardakla buzu yapıp toptan satmak değil. Ek olarak Coca-Cola gibi her yeri kendi bayin yapacaksın, bayin olan herkese de ücretsiz olarak dolap vereceksin senin ürünlerini buraya koyacaklar. Bu sayede sen bakkalara bayin olsun diye gitmeyeceksin onlar sana gelecek.
Kore videolarında falan görmüştüm bu buz bardak işini, çok popüler bizim ülkede de net tutar bence. Bu zamana kadar nasıl yapılmamış anlamadım.
Fiyatı uygun tutup çok güzel bir PR'de yaptın mı tutumamana imkan yok, medyada görüp birbirinden özenip alanlar da çokça olur.
Hatta firmanın ismini bile düşündüm, Buz Bardak hem kolay hemde çok rahat alışılabilecek ağza yatkın isim. Örnek veriyorum gelirken 2 buz bardak alsana kanka gibisinden cümlelere de uyuyor. Fakat dediğim gibi yapabilmek içinde ciddi paralar, hatta zengin olmak gerekiyor. O yüzden benim şu anda bu işi yapmam pek kolay değil. İlerde belki şans yüzümüze güler deneriz.
Sizce nasıl fikir? Benim dahil etmediğim, düşünmediğim ne gibi sorunları olur?