Yazıya acaba ne yazılmış diye dikkat vererek okudum. Bu tarz insanlar her zaman her dönem vardı, hala var gelecekte de var olacak. Sadece tiktok instagram vs herkesin elinde olduğu için ve bana göre insanlar kendilerini bakın ben buradayım diye göstermek istedikleri için bu gibi durumlar daha göz önünde oluyor. Ben ilk bilgisayarı lise hazırlıkta gördüm şimdi hepimizin elinde ayrı masasında ayrı iş yerinde ayrı ayrı bilgisayarları var ve herkes ne halt ederse etsin paylaşıyor. Önceleri utanma duygusu daha baskınken şimdi her yerde gösteriş kültürü daha baskın ondan dolayı bu düşünceleriniz kısmen doğru olsa da çoğuna katılmıyorum.
Üniversite konusu ise şu benim zamanında da küçük şehirlerden gelen kişilerin zaman geçtikçe değişimlerini görüyordum ve küçüklerime takip edin değişimi görün şaşırın diyordum. Okul bitince üniversitedeki pembe dünya kaybolduğu için gerçekler acı geliyordur.
Her çevrenin talibi oldukça bunlar olur oldu olacak. Siz yeter ki kalbinizi temiz tutun. Ne demişler insan neyi ararsa onu bulur.