başlığı görüp yine birisi kadınlara olur olmaz sallamış, bakayım ne saçmalamış diye girdim ama okudum ama kısmen hak verdim ne yazık ki.. Ancak 2017 ve sonrası diye kısıtlayamam kendi adıma bu durumu..

Etrafımda onlarca tane, kriterlerini ve zamanındaki beklentilerini karşılamayan hatta yanından bile geçmeyen erkeklerle evlenmiş ve şu anda ya çok mutsuz olan ve buna rağmen çeşitli sebeplerle evliliğini sürdürmeye çalışan ya da bir şekilde boşanmayı tercih etmiş kadın arkadaşım var. Hatta son zamanlarda sayıları dikkat çekecek kadar fazla.. Benim bahsettiğim bu kişilerin çoğu 2010-2015 arası evlenmiş insanlar.. Sizin bahsettiğiniz nesil özelinde extradan bir durum var mıdır ve bu rakamlar ilerleyen zamanlarda katlanarak çoğalır mı bilemiyorum ama durumu güzel özetlemişsiniz bence zira sosyal medya maalesef insanın kendisinden başka herkesin mükemmel ötesi bir hayatı varmış gibi bir hissiyat pompalıyor insanlara. Ellerinde var olandan da soğuyorlar ya da yetersiz geliyor. Erkekler için de benzer bir durum söz konusu olabilir belki.. Instagramda her yerde muazzam güzellikte, bebek gibi, heykel gibi kadınlar var ama gerçek hayattaki kadınlar daha gerçek insanlar, daha sıradan, daha kusurlu.. Erkekler de evli oldukları o sıradan kadına baktıklarında acaba; "bu da kadın bu da kadın, bu nasıl iş böyle" diye düşünüyorlar mı? Bunu direkt söylemeseler bile bunu yaşantılarına ve ilişkilerine dolaylı olarak yansıtıyorlar mı acaba? Yani söylediğinizi temel olarak yeni nesil evliliklerin çoğuna genelleyebilir miyiz?