DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 tane 24inch monıtor kullanıyorum bölünmüş şekilde ve her ekranda ekran bölünmüş haliyle çözünürlükler 2k yanlış anlamayın ama 32' tek ekran da ekranı düzgün bölemiyeceksiniz saçma sapan kare şekilde çözünürlüklere sahip olcaksınız. Monıtorlerim DELL marka hepsi aynı seri ve çok memnunum büyük ekran kullanımı sadece ekranın büyük olmasıyla bitmiyor o ekranların büyüklüğünün tam verimini alabilmekten geçiyor ben 32 değil 55'de kullansam onu tek monıtor gibi kullanabilceksem düzgün bölemeyeceksem çözünürlükler kabul edilebilir global düzey de olmayacaksa yemişim büyük ekranını iyi forumlar dilerim
Haklısınız hocam ama benim için birden fazla monitörün gereksiz olduğunu düşünüyorum. İki monitörümden de çok memnunum ama biri genelde hep boşta kalıyor ya da spotify gibi programları oraya alıp bırakıyorum. Çok bir işlem yapmıyorum ve neredeyse bütün işlemlerimi tek monitörden yaptığımı fark ettim.

2k geçmek isteme sebebim ekran kartımı 2kda denemek istediğimden. Büyük ekrana geçmek istemem de film dizi rahat şekilde izlemek tabii 32inçte 2k nasıl olur deneyimlemedim. Kötü bir görüntü elde edeceksem önerinizi alabilirim hocam