Merhaba r10 ailesi. Mahallede gorustugum ciddi bir kiz var. Gorusuyoruz bulusuyoruz bir sekilde zar zor olsada. Birgun bunun akrabasi (dayisi) bizi gordu kizi alip goturdu yanimdan. Kiza ayril birak git vsvs diye konusmus. Ertesi gunlerde kizin annesine de soylemis sevgilisi var ve cocuk soyle biri diye(benim hakkimda) sacma sapan hayatimda duymadigim cumleler iftiralar atmis. Al*ol icen uy*sturucu icen serseri biriymisim meger. Ben 26yasindayim ve 20yildir mahalledeyim bir allahin kulu benim hakkimda su kisinin cocuklari boyledir soyledir dedirtmedim saygili efendi biriyimdir. Kizin ailesi tanimiyor beni 2 mahalle arkamizda onlar. Herneyse ailesi ablalari kiza baski yapiyor ayril o soyledir boyledir diye diye. Kiz dinlemiyor tabi guveniyor bana. Atilan iftiralardan hicbiri bende olan bir davranis degil kesinlikle. Annem babam ayri babam baska biriyle evlendi annemde ayni sekilde.
babamla gorusmuyorum yillardir kizin aileleri simdide ailesi boyle darmadagin olmus cocuklarindan ne beklersin diye ustune gelmeye baslamis. Simdide ailem uzerinden beni kotu biliyorlar. Anne gili gonderdim 2 defa kabul etmediker 3.ekimde tekrar gondericem gene kabul etmeseler kizida alip goturucem kacmaya karsiyim ama seviyoruz birbirimizi. Buyuklerim bana tavsiye akil verin napayim nolur valla ihtiyacim var cevrem yok denecek kadar az. Arkamda bi duran annem olur baska kimsem yok