onuralcay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazıyı okudum ve tam 1,5 sene hobi olarak beynin çalışma mantığını araştırarak geçirmiş ve sonunda korkarak bırakmış biri olarak çoğunlukla doğru kabul edilebilir bir mantıktasınız fakat o kadar çok yolun başındasınız ki beynin çalışma mekanizması hususunda size anlatamam. Elbet de kendi bilincinizin çalışma mekanizmasını çözmeniz çok işinize yarayacaktır problem çözme hususunda fakat bu biraz kişisel bir yaklaşım. Misal çoğu insanda beynin resetlenme olayı farklı şeyler düşünerek değil tamamen hiç bir şey düşünmediği anda başlıyor ve yeniden yol çizme olayına çok daha hızlı bir şekilde geçiyor. Bilimsel olarak şu an en hızlı yol olarak bu biliniyor
ben kendi adıma sonuç aldığım bir süreci paylaşmak istedim zaten, beyin üzerine özel bi araştırma ve çabam olmayacak. birileri de benzer şeyler dener, farkında olarak bi şeyler yapar ve netice alabilirse ne ala. konuya katkı için teşekkürler bu yorum da katkı sağlayacaktır. keşke bu forum tümüyle bu tür insanlardan meydana gelse ve faydacı bir topluluk hakim olsa. böyle bir anlayışta hiç değilse, şu düşünce hatalı ' gibi ek yorumlarla daha sağlıklı yönlendirmeler oluşur ancak her şeyi tiye alan, dalga geçen boş tayfaların hüküm sürdüğü ortamlar maalesef giderek çürüyor.