Ben Ankara MEBS okulunda Yedek Astsubay eğitimi aldım 2023 yılında Erlerle bazen iç içeydik. Öncelikle hızlı bitecek ve 6 ay 6 yıl olacak zamanın çöp olacak diyen sorunlu poşetlere inanma. Herkesin kendine göre bir yalanı veya gerçeği vardır sen keyif almaya bak ve uykusuz kalmaya hazır ol. Kimsenin arkasından konuşma en ufak muhabbette birbirlerini satarlar çok denk geldim. Nakit paran olsun yanında POS cihazları var artık ama gene olsun. Botlar ayağına vurursa diye Ortopedik Tabanlık al. Kimse ile kavga etme ve borç verme. Malzemelerine sahip çık yeri geldiğinde paylaşmasını bil. Komutanlarına karşı saygılı ve dürüst olursan onlarda sana karşı dürüst ve saygılı olur biz güvendiğimiz adama güvenir arkamıza bakmazdık o güveni ver. Verilen işleri elinden geldikçe en iyisini yapmaya çalış. İşler de zaten Nöbet, mıntıka, denetim veya ekstra ufak tefek işler farklı bir şey olmaz. Karargah Bölüğüne gidersen en nitelikli işler oradadır Komutan şoförlüğüne kadar. Askercell falan alma sakın. Tuşlu telefon ile git. 2. ayın sonunda dedelerin içeri sokar telefonu zaten. Hayırlı teskereler şimdiden.